Naručivanje Vaše nove kuhinje

Naručivanje Vaše nove njemačke kuhinje po mjeri sa Nobiliom ne može biti jednostavnije!

Ako ste pogledali naš veb sajt ili primili neku od naših brošura, vidjeli ste fantastičan dostupan izbor kuhinja po mjeri. Kada ste odabrali omiljeni dizajn od stotine dostupnih opcija, jednostavno nas kontaktirajte da aranžirate besplatnu dizajn konsultaciju.

Samo nas zovite direktno ili idite onlajn da bukirate svoju posjetu, a ljubazni tim Lux Kitchen će obaviti ostalo.

Perfektan miks stilova

Mi smo inspirisani idejama da napravimo lakši život u kuhinji. 

Naš Nobilia dizajner će Vam pokazati kako da birate različite radne ploče, ručke, opcije za skladištenje i eksta pribor da vaša Nobilia kuhinja po mjeri iz snova postane stvarna. Mi želimo da budemo sigurni da ste dobili kuhinju tačno onakvu kakvu ste uvijek željeli, zato uzimamo vrijeme da dizajniramo kuhinju sa Vama. Mi želimo da razumijemo kako Vi radite u kuhinji kako biste imali prave solucije za skladištenje na pravom mjestu.

Želimo da napravimo svaki ćošak kuhinje upotrebljivim sa našim 'daleko od očiju, daleko od srca' sistemom za skladištenje.

 

Vaše jedinstevene dimenzije

Mi znamo da su svi drugačiji, zato ne koristimo isti standard mjerenja kuhinje kao ostali dobavljači kuhinja.

Imamo 4 različite visine stubne ploče, 3 osnovne jedinice visine i 2 visine radne ploče koje mogu da se kombinuju da se naprave 24 različite visine za radnu ploču, tako da bi Vaša kuhinja bila predivno praktično mjesto koje možete samo zamisliti.

Sve vaše police, fioke i ormari će biti perfektno pozicionirane, a Vaša radna površina u pravoj visini, bez obzira na zadatak.

Nobilia i Lux Kitchen će se pobrinuti da Vaša nova kuhinja bude pun pogodak.

Samo da se uvjerite

Dakle odlučili ste o novoj kuhinji po mjeri i izabrali sve dodatke, vrijeme je da naručite.

Prije nego je Vaša nova kuhinja naručena, jedan od naših timova će se pobrinuti za detaljno istraživanje ili provjeriti uzimanje mjera uzimajući u obzir vodu i struju i ostala praktična razmatranja da Vaša instalacija bude jednostavna i bez problema koliko je to moguće.

Onda uzimamo depozit i Vaša kuhinja će biti na putu.

Naša instalacija, Vaš raspored

Kada dođe do instalacije Nobilia kuhinje po mjeri, možete izabrati da iskoristite naš potpuno istrenirani tim ili da pravite svoje aranžmane sa svojim trgovcima. To potpuno zavisi do Vas.

Koju god opciju da izaberete, Vaša kuhinja će biti dostavljena onog datuma koji ste Vi odredili, sa minimumom muke i neprijatnosti.

Vaši kuhinjski ormari će biti dostavljeni već sastavljeni sa istestiranim kvalitetom, direktno iz naše fabrike u Njemačkoj. Sve što instalacionom timu treba da počne sa montažom kuhinje je uključeno, do poslednjeg nosača i šrafa. Čak i vrata i strane fioka će se prethodno izbušiti kako biste sami izabrali ručke radi brzine i preciznosti.

Dobro došli u Vašu novu kuhinju!

Opustite se i uživajte u Vašoj novoj kuhinji po mjeri.

Kupovina njemačke kuhinje po mjeri Nobilia znači da kupujete najbolje. Možete da budete sigurni da Vaša nova kuhinja zadovoljava sve što Vaša porodica traži. Kako? Zato što je naš kvalitet standard. Svaka Nobilia kuhinja po mjeri dolazi sa čak 2 godine garancije.